Trauma en groei gaan hand in hand.

De invloed van ongeheelde trauma’s is groot. Trauma en groei gaan hand in hand is mijn manier geweest om mijn eigen “complex trauma” te verwerken. Bij complex trauma werkt alles anders, je kunt niet zomaar in een trauma duiken en denken dat als je het ff aankijkt het weg is. Complex trauma is gecompliceerd, vaak hangen meerdere trauma’s samen en heeft het betrekking op één of meerdere personen.

Complex trauma is in NL niet gediagnosticeerd, terwijl het voor mensen met complex trauma een enorme uitdaging is om hier de juiste hulp voor te vinden. Ook van complex trauma kun je helen én herstellen.

Ik verdiep me al jaren in traumawerk en heling. Ik heb altijd gevoeld dat ik mijn eigen weg wilde volgen en buiten het reguliere circuit wilde blijven. Ik geloof in heling en dat zelfs de zwaarste trauma’s te helen en te “verwerken” zijn en dat juist het aangaan van het proces jou alles brengt wat jij écht wilt zodat jouw leven gaat kloppen op alle fronten.

In onderstaande blogs deel ik mijn persoonlijk verhaal en proces over het helen van sexueel misbruik en dat juist het aangaan van dit proces mij alles bracht wat ik écht wilde.

Persoonlijk blog: Draagkracht.

Persoonlijk blog: Het verleden werd de sleutel naar mijn toekomst!

Traject: Trauma en groei gaan hand in hand.

Trauma en groei gaan hand in hand is er écht voor mensen die hun helingsproces en/of traumaverwerkingsproces aan willen gaan en het leven willen leven zoals het voor hun bedoeld is. Een leven afgestemd op jouw hoogste goed, een leven wat klopt en goed is voor jou. Ben jij klaar om te kiezen hiervoor en wil je jouw unieke weg gaan lopen en ontvangen wat al van jou is?

Wil jij ontvangen wat jij écht wilt op alle fronten, in liefde, werk en in jouw leven? Dan is mijn traject: Trauma en groei gaan hand in hand geschikt traject voor jou.

Voel je JA dit wil ik of wil je meer weten, maak dan een afspraak voor een persoonlijke call, stuur mij een bericht en ik neem contact met je op, samen kijken we naar de mogelijkheden die passen bij jou.

Of stuur een mail of whatsApp naar:

info@kellyvandeelen.nl
06-20416274

Voel je welkom!

Liefs Kelly