Membership: Kies bewust het andere pad.

Wil jij volop voor jezelf kiezen en je eigen leven?
Ben jij klaar om next level te gaan?
Ben jij klaar met moeilijk, zwaar en gedoe?
 
Alles begint met kiezen, durven kiezen en vooral jezelf kiezen.

We denken vaak dat we geen keuze hebben of dat dingen normaal zijn.

We vinden het normaal:
– Om uitgeput te zijn van ons werk.
– Om relaties te hebben die diep van binnen niet kloppen met wat jij echt wilt.
– Om te voldoen aan de verwachtingen van anderen.
– Mee te gaan in de ratrace van het leven.

Ooit was dit ook mijn normaal. Gaandeweg heb ik geleerd dat dit allesbehalve normaal is. Het leven is bedoeld om te leven, niet om te overleven. 

Voor jezelf kiezen is geen gemakkelijke keuze. Het vraagt van je om veel zo niet alles los te laten. Alles wat je dacht te zijn en te moeten zijn. Oude versies van jou die je niet meer dienen. Zodat er ruimte komt voor de echte jij.

Niet voor jezelf kiezen of niet de juiste keuzes voor jou maken heeft impact op je relaties, werk doen wat je echt leuk vindt en je gezondheid.

Op het moment dat je voor een groot up-level staat, is er altijd een deel van jou wat dat wil saboteren, wat je juist omlaag gaat trekken of het onnodig zwaar/moeilijk maakt.

Hoe groter de groei, hoe groter de weerstand en destructiviteit. Het deel wat jou op de plek wil houden en je letterlijk klein wilt houden.

Jezelf klein houden dient je niet. Als je hier bent voor iets groters en het dus ook groot neer mag zetten, is het ook de bedoeling dat je dit gaat doen. En dus bewust voor het andere pad kiest.

De weerstand tegen je huidige situatie, klaar zijn met zwaar, moeilijk en gedoe, settelen voor minder dan je verdient, het komt allemaal omhoog zodat je anders kunt gaan kiezen. Iets in jou weet dat het anders kan voor jezelf en dat er veel meer uit het leven te halen is, vaak geldt dit op alle fronten.

Up-levels zoals dit gaan vaak gepaard:

-Met een baan wat niet meer goed voelt en niet goed weten wat dan wel of hoe dan?
-Een eigen onderneming hebben waarin je het gevoel hebt dat iedereen blij en gelukkig is” behalve jezelf. Waarin er amper tijd is voor jou, je privéleven en voor wat jij belangrijk vindt.
-Relaties die diep van binnen niet kloppen, waarin je jezelf afvraagt is dit normaal, ligt het aan mij, ben ik wel goed genoeg, moeten we niet dit of dat proberen of doen. Of juist oude pijn en/of destructieve patronen wat tussen jou en je gewenste relatie instaat.
-Het gevoel dat dit niet het leven is wat je écht wilt en hoe je het écht zou willen leven.

Dit zijn signalen dat je voor een up-level staat. Jouw next level leven wil geboren worden.

Sta je voor zo’n up-level en wil je jouw leven naar een volgend level tillen op alle fronten? Liefde, werk en jouw leven? Dan is het membership: Kies bewust het andere pad geschikt voor jou. Voor €222,- incl. btw. per maand kun je hier aan deelnemen. 

Inclusief:

  • Maandelijkse coaching call via zoom.
  • Volledig support via WhatsApp of vover, waarin je al je vragen kunt stellen en er ook 1-op-1 contact is.
  • 10% korting op het overige aanbod.
  • Besloten FB groep waarin ik inspiratie zal delen en onderling connect kan worden over de thema’s die spelen, met een groep gelijkgestemde waar inzichten gedeeld kunnen worden.
  • Het membership blijft open, je kunt ten alle tijden aansluiten.

Om de groei en transformatie te kunnen waarborgen kun je deelnemen voor 6 of 12 maanden. 

Voel je JA dit wil ik of wil je meer weten, maak dan een afspraak voor een persoonlijke call, stuur mij een bericht en ik neem contact met je op, samen kijken we naar de mogelijkheden die passen bij jou.

Of stuur een mail of whatsApp naar:

info@kellyvandeelen.nl
06-20416274

Voel je welkom!

Liefs Kelly