Ik ben Kelly, jarenlang stond mijn leven in het teken van aanpassen, pleasen, overleven, hard werken en voor alles en iedereen beschikbaar zijn. Ik vond het doodnormaal om aan de verwachtingen te voldoen van de wereld om mij heen. Het woordje “nee” kwam niet of amper in mijn woordenlijst voor. Ik hield alle ballen in de lucht, ik was goed bezig voor anderen maar alles behalve voor mezelf.

Hoe anders is mijn leven nu…

Ik leef mijn leven zoals ik het wil én past bij mij, in mijn ritme, op een manier die goed is voor mij. Ik ervaar de rust en de ruimte om te doen wat ik wil en kan mezelf geven wat ik nodig heb. Ik durf voor mezelf te staan, keuzes te maken die goed voor mij zijn, mijn waarheid te voelen en ernaar te leven.

Dit kan allemaal, ook voor jou!

Alles wat ik teach en de tools waar ik mee werk, heb ik zelf doorvoeld en doorleeft en in mijn eigen leven neergezet.

Ik voel snel waarom jij doet wat je doet, wat de diepere beweeg redenen zijn en doorzie de onderliggende patronen. Waar jij jezelf vertelt wat er niet mogelijk is, leer ik jou wat er wél mogelijk is en hóe jij dit kunt bereiken. Ik voel de verdieping die jij in mag gaan, de stappen die jij mag gaan zetten en ik zie jouw potentie.

Durf jij het leven te leven zoals jij het wilt en ook zo voor jou bedoeld is? Een leven afgestemd op jouw volledige potentie, in lijn met wie jij werkelijk bent én wat jij werkelijk wilt.

Durf jij in jezelf te vertrouwen en weg te stappen van alles wat niet goed voor jou is en jezelf de ruimte geven voor wat wel goed voor jou is?

We blijven vaak hangen in het oude, omdat we niet weten hoe het anders kan. Een leven gebaseerd op oude patronen, overtuigingen en blokkades.

Het kan zo veel makkelijker en anders, als je hier ook daadwerkelijk voor durft te kiezen, jouw oude patronen en overtuigingen los gaat laten en jouw blokkades hierop gaat helen. Je gaat jouw waarheid voelen en hiernaar handelen en je gaat voelen wat jij écht wilt en durft hier ook voor te kiezen.

Op welk gebied van jouw leven jij ook aan de slag gaat met jezelf, daar waar jij jouw proces aangaat en jouw blokkades gaat helen, groei je vervolgens naar het leven, relatie’s of werk wat jij écht wilt, wat volledig past bij jou en goed is voor jou.

Jouw lichaam is dé tool om het leven te creëren wat jij wilt! 

Het zit allemaal in jou, als je de blokkades gaat helen in je lichaam, ervaar je ruimte, die je kunt gaan inzetten om het leven te creëren jij wilt!

Je hoeft niet jarenlang bezig te zijn met veranderingen die niet tot het gewenste resultaat voor jou leiden. Je mag de stappen zetten, die kloppen bij jouw groei, verdieping en proces. Op een afgestemde manier voor jou, waardoor jij weer verder kunt en komt waar jij wilt komen.

Ik leer jou mijn tools en hoe jij dit het beste voor jezelf kunt inzetten. Zodat jij als vanzelf gaat aantrekken wat écht voor jou bedoeld is en jij jouw leven kunt gaan creëren én ontvangen.

Traject: Trauma en groei gaan hand in hand:

Trauma’s, oude pijn en wonden kunnen ons behoorlijk blokkeren om het leven te leven zoals we dat écht zouden willen.
Als je diepe wonden en/of trauma in je draagt, is er meer nodig om écht te helen. Mindset en positief denken heelt geen trauma. Wil jij ontvangen wat jij écht wilt op alle fronten, in liefde, werk en in jouw leven en voel jij dat het jouw tijd is om in een traject jouw helingsproces en/of traumaverwerkingsproces aan te gaan? Dan is mijn Traject: Trauma en groei gaan hand in hand, het traject voor jou!

 

Liefde & Relaties.

Op geen enkel gebied kun je zo geraakt worden als in de liefde en komen oude wonden omhoog om geheeld te worden. De invloed van ongeheelde trauma’s en oude pijn is groot, het aantrekken van en aangaan van de juiste relatie kan daardoor een hele uitdaging zijn.

Door te kiezen voor jouw eigen heling, heel je de wond, die instaat tussen jou en de liefdesrelatie die je zo graag wilt ontvangen.

Traject voor vrouwen: Life will never be the same als jij JA zegt tegen jezelf.

Ben je klaar met gedoe in relaties? Trek je de verkeerde mannen aan of mss wel de man die je wel wilt maar blijf je twijfelen aan jezelf en voelt het nooit als goed genoeg? Wil je op een dieper level helen zodat je groter kunt kiezen EN ontvangen? Dan is mijn traject: Life will never be the same als jij JA zegt tegen jezelf het traject voor jou!

Als jij voor jezelf kiest volgt de man die kiest voor jou als vanzelf, vanuit liefde voor zichzelf en voor jou!

1-op-1 coachingsessies:

Wil jij aan een bepaald thema 1-op-1 met mij werken? Plan dan een persoonlijke call met mij in en we kijken samen naar de mogelijkheden die passen bij jou. 

Heb je interesse of wil je meer weten? Plan dan een persoonlijke call met mij in, stuur mij een bericht en ik neem contact met je op. De eerste investering in jezelf om te zien of ik de juiste persoon voor jou ben, is alleen jouw tijd.

Of stuur een mail of whatsApp naar:
info@kellyvandeelen.nl 

06-20416274

Voel je welkom!

Liefs Kelly