Ik ben Kelly, jarenlang stond mijn leven in het teken van aanpassen, pleasen, overleven, hard werken en voor alles en iedereen beschikbaar zijn. Ik vond het doodnormaal om aan de verwachtingen te voldoen van de wereld om mij heen. Het woordje “nee” kwam niet of amper in mijn woordenlijst voor. Ik hield alle ballen in de lucht, ik was goed bezig voor anderen maar alles behalve voor mezelf.

Hoe anders is mijn leven nu…

Ik leef mijn leven zoals ik het wil én past bij mij, in mijn ritme, op een manier die goed is voor mij. Ik ervaar de rust en de ruimte om te doen wat ik wil en kan mezelf geven wat ik nodig heb. Ik durf voor mezelf te staan, keuzes te maken die goed voor mij zijn, mijn waarheid te voelen en ernaar te leven.

Dit kan allemaal, ook voor jou!

Alles wat ik teach en de tools waar ik mee werk, heb ik zelf doorvoeld en doorleeft en in mijn eigen leven neergezet.

Ik voel snel waarom jij doet wat je doet, wat de diepere beweeg redenen zijn en doorzie de onderliggende patronen. Waar jij jezelf vertelt wat er niet mogelijk is, leer ik jou wat er wél mogelijk is en hóe jij dit kunt bereiken. Ik voel de verdieping die jij in mag gaan, de stappen die jij mag gaan zetten en ik zie jouw potentie.

Traject: Trauma en groei gaan hand in hand:

Trauma’s, oude pijn en wonden kunnen ons behoorlijk blokkeren om het leven te leven zoals we dat écht zouden willen.
Als je diepe wonden en/of trauma in je draagt, is er meer nodig om écht te helen. Mindset en positief denken heelt geen trauma. Wil jij ontvangen wat jij écht wilt op alle fronten, in liefde, werk en in jouw leven en voel jij dat het jouw tijd is om in een traject jouw helingsproces en/of traumaverwerkingsproces aan te gaan? Dan is mijn Traject: Trauma en groei gaan hand in hand, het traject voor jou!

 

Liefde & Relaties.

Op geen enkel gebied kun je zo geraakt worden als in de liefde en komen oude wonden omhoog om geheeld te worden. De invloed van ongeheelde trauma’s en oude pijn is groot, het aantrekken van en aangaan van de juiste relatie kan daardoor een hele uitdaging zijn.

Door te kiezen voor jouw eigen heling, heel je de wond, die instaat tussen jou en de liefdesrelatie die je zo graag wilt ontvangen.

Traject voor vrouwen: Life will never be the same als jij JA zegt tegen jezelf.

Ben je klaar met gedoe in relaties? Trek je de verkeerde mannen aan of mss wel de man die je wel wilt maar blijf je twijfelen aan jezelf en voelt het nooit als goed genoeg? Wil je op een dieper level helen zodat je groter kunt kiezen EN ontvangen? Dan is mijn traject: Life will never be the same als jij JA zegt tegen jezelf het traject voor jou!

Als jij voor jezelf kiest volgt de man die kiest voor jou als vanzelf, vanuit liefde voor zichzelf en voor jou!

Traject voor vrouwen: The journey of sexual healing:

The journey of sexual healing is een traject wat in 3 mnd, 6 mnd of 9 mnd te boeken is. Heling van sexueel misbruik brengt je veel meer dan alleen heling van het trauma. Je voelt je weer vrij en kunt weer genieten en ontspannen en je kunt je weer openen voor je diepere verlangens. 

Dit traject is geschikt voor jou als je wilt helen m.b.t. sexueel misbruik en/of als jij jouw blokkades op ontvangen wilt helen, zodat je groter kunt ontvangen.

De-armouring sessie incl. coaching voor vrouwen:

De-armouring is een tool die je kan helpen de relatie met jezelf te herstellen en je weer veilig te voelen m.b.t. seksualiteit en eventuele traumas te helen. 

Klik voor de volledige info hier: De-armouring sessie incl. coaching

Familieopstellingen/
systemisch werken:

Familieopstellingen is een geweldige tool om het onzichtbare, zichtbaar te maken. Het laat zien welke dynamiek er speelt.

Zijn er terugkerende issues in jouw leven en weet je niet wat er nu daadwerkelijk speelt? Dan kan een familieopstelling je de antwoorden geven die je nodig hebt om dit voor jezelf te verbreken. 

Membership: Kies bewust het andere pad.

De weerstand tegen je huidige situatie, klaar zijn met zwaar, moeilijk en gedoe, settelen voor minder dan je verdient, het komt allemaal omhoog zodat je anders kunt gaan kiezen. Iets in jou weet dat het anders kan voor jezelf en dat er veel meer uit het leven te halen is, vaak geldt dit op alle fronten.

Jezelf klein houden dient je niet. Als je hier bent voor iets groters en het dus ook groot neer mag zetten, is het ook de bedoeling dat je dit gaat doen. En dus bewust voor het andere pad kiest.

Sta je voor zo’n up-level en wil je jouw leven naar een volgend level tillen op alle fronten? Liefde, werk en jouw leven? Dan is het Membership: Kies bewust het andere pad geschikt voor jou. 

1-op-1 coachingsessies:

Wil jij aan bepaald thema 1-op-1 met mij werken? Plan dan een persoonlijke call met mij in en we kijken samen naar de mogelijkheden die passen bij jou

Heb je interesse of wil je meer weten? Plan dan een persoonlijke call met mij in, stuur mij een bericht en ik neem contact met je op. De eerste investering in jezelf om te zien of ik de juiste persoon voor jou ben, is alleen jouw tijd.

Of stuur een mail of whatsApp naar:
info@kellyvandeelen.nl 

06-20416274

Voel je welkom!

Liefs Kelly