Traject: Trauma en groei gaan hand in hand.

Durf jij het leven te leven zoals jij het wilt en ook zo voor jou bedoeld is? Een leven afgestemd op jouw volledige potentie, in lijn met wie jij werkelijk bent én wat jij werkelijk wilt.

Durf jij in jezelf te vertrouwen en weg te stappen van alles wat niet goed voor jou is en jezelf de ruimte geven voor wat wel goed voor jou is?

We blijven vaak hangen in het oude, omdat we niet weten hoe het anders kan. Een leven gebaseerd op oude patronen, overtuigingen en blokkades.

Het kan zo veel makkelijker en anders, als je hier ook daadwerkelijk voor durft te kiezen, jouw oude patronen en overtuigingen los gaat laten en jouw blokkades hierop gaat helen. Je gaat jouw waarheid voelen en hiernaar handelen en je gaat voelen wat jij écht wilt en durft hier ook voor te kiezen.

Op welk gebied van jouw leven jij ook aan de slag gaat met jezelf, daar waar jij jouw proces aangaat en jouw blokkades gaat helen, groei je vervolgens naar het leven, relatie’s of werk wat jij écht wilt, wat volledig past bij jou en goed is voor jou.

Jarenlang stond mijn leven in het teken van aanpassen, pleasen, overleven, hard werken en voor alles en iedereen beschikbaar zijn. Ik vond het doodnormaal om aan de verwachtingen te voldoen van de wereld om mij heen. Het woordje “nee” kwam niet of amper in mijn woordenlijst voor. Ik hield alle ballen in de lucht, ik was goed bezig voor anderen maar alles behalve voor mezelf.

Hoe anders is mijn leven nu…

Ik leef mijn leven zoals ik het wil én past bij mij, in mijn ritme, op een manier die goed is voor mij. Ik ervaar de rust en de ruimte om te doen wat ik wil en kan mezelf geven wat ik nodig heb. Ik durf voor mezelf te staan, keuzes te maken die goed voor mij zijn, mijn waarheid te voelen en ernaar te leven.

Dit kan allemaal, ook voor jou!

Alles wat ik teach en de tools waar ik mee werk, heb ik zelf doorvoeld en doorleeft en in mijn eigen leven neergezet.

Ik voel snel waarom jij doet wat je doet, wat de diepere beweeg redenen zijn en doorzie de onderliggende patronen. Waar jij jezelf vertelt wat er niet mogelijk is, leer ik jou wat er wél mogelijk is en hóe jij dit kunt bereiken. Ik voel de verdieping die jij in mag gaan, de stappen die jij mag gaan zetten en ik zie jouw potentie.

Jouw lichaam is dé tool om het leven te creëren wat jij wilt! 

Het zit allemaal in jou, als je de blokkades gaat helen in je lichaam, ervaar je ruimte, die je kunt gaan inzetten om het leven te creëren wat jij wilt!

Je hoeft niet jarenlang bezig te zijn met veranderingen die niet tot het gewenste resultaat voor jou leiden. Je mag de stappen zetten, die kloppen bij jouw groei, verdieping en proces. Op een afgestemde manier voor jou, waardoor jij weer verder kunt en komt waar jij wilt komen.

Ik leer jou mijn tools en hoe jij dit het beste voor jezelf kunt inzetten. Zodat jij als vanzelf gaat aantrekken wat écht voor jou bedoeld is en jij jouw leven kunt gaan creëren én ontvangen.

Trauma’s, oude pijn en wonden kunnen ons behoorlijk blokkeren om het leven te leven zoals we dat écht zouden willen. Als je diepe wonden en/of trauma in je draagt, is er meer nodig om écht te helen. Mindset en positief denken heelt geen trauma.

Trauma is een oorzaak van veel fysieke klachten, slechte relaties of situaties die niet goed voor jou zijn. 

Het is behoorlijk frustrerend als je aan jezelf werkt en het je niet lukt om daar te komen waar jij wilt komen. Waar het voor de één zo makkelijk lijkt te gaan, voelt het voor jou zwaar en alles behalve makkelijk. 

Waarom werkt het dan niet voor mij en waarom kan ik niet moeiteloos manifesteren en creëren? Dit kun je wel, alleen is er meer nodig om hier bij te komen. 

Het mooie is, dit heb je volledig zelf in de hand. Een helingsproces aangaan, verantwoordelijkheid nemen voor de pijn die jou is aangedaan én jouw leven te gaan leven zoals jij het wilt, is een keuze die je alleen zelf kunt maken.

Trauma & groei gaan hand in hand, dit gaat juist heel mooi samen met jouw groei. Je laat los wat mag gaan, je verwerkt de traumalaag die erbij komt kijken en je gaat ruimte maken voor het nieuwe.

Onder de traumalaag ontvang je een deel van jezelf en:
Jouw eigen sterke en diepere basis, ontvangkracht en creatiekracht.

Zodat jij het leven kunt creëren wat jij wilt!

Je leert leven met het trauma en het feit dat de gebeurtenis heeft plaatsgevonden en welke impact dit op jouw heeft heeft gehad. De gebeurtenis zal af en toe nog steeds pijn doen, maar je blokkeert of belemmert jezelf niet meer.

 • Je voelt je vrij en lichter.
 • Je ziet en voelt dat je weer een toekomst hebt.
 • Je ervaart rust en vertrouwen in jezelf en in je lichaam.
 • Je voelt dat je weer kunt leven i.p.v. overleven.
 • Je kunt weer echt genieten en ontspannen.

Je gaat het trauma loslaten én je nieuwe weg inslaan.

Wil jij ook:

 • Voor jezelf kiezen en Ja zeggen tegen jezelf?
 • Keuzes maken uit liefde voor jezelf met vertrouwen in jezelf?
 • De regie over jouw eigen leven nemen?
 • Jouw leven leven zoals het voor jou bedoeld is?
 • Keuzes maken die goed zijn voor jou én afgestemd op jouw unieke pad?
 • Niet meer settelen voor minder dan je écht verdient en écht trouw zijn aan jezelf?
 • Aantrekken én ontvangen wat jij écht wilt en ook voor jou bedoeld is, in liefde, werk en in jouw leven?
 • Jouw helingsproces aangaan en/of trauma verwerken?

Dit traject zal jouw groeiproces versnellen. We gaan aan de slag met jouw échte blokkades, geen oppervlakkige tools, maar juist de diepgang, die jou brengt naar wat JIJ écht wilt.

Ik begeleid en leer jou:

 • Om dé juiste keuzes voor jezelf te maken én hier ook voor te durven staan.
 • Om jouw eigen waarheid te voelen én hiernaar te handelen.
 • Om te doen wat goed voelt voor jou, op je gevoel te vertrouwen en hier ook naar te handelen.
 • De juiste stappen te zetten en daarbij leer je focus te houden op jezelf.
 • De actie te ondernemen naar de buitenwereld die klopt bij jouw proces.
 • Om jouw energie te volgen en te voelen waar ze voor ingezet wilt worden.
 • Volledige focus op jouw proces te houden.
 • Wie hoort er in jouw verdieping thuis? Wie draagt bij vóór jou?
 • Het proces laten lopen zoals het voor jou dient te lopen. Dit geeft jou de rust en ruimte die je nodig hebt.
 • Volledig in overgave en in vertrouwen gaan, het universum de ruimte geven om bij te dragen aan jouw proces.
 • Het trauma emotioneel te verwerken en fysiek los te laten.

Zodat jij ook écht:

 • De veiligheid en kracht in jezelf voelt zodat je met meer gemak ook echt voor jezelf kiest.
 • Trouw aan jezelf blijft; ongeacht de situatie.
 • Als vanzelf gaat aantrekken wat écht voor jou bedoeld is.
 • Jij JOUW leven gaat creëren én ontvangen.

Trauma en groei gaan hand in hand is een persoonlijk en op maat afgestemd traject.

We gaan 1 jaar intensief samenwerken, zodat je ook écht de juiste stappen gaat zetten voor jou, blokkades gaat helen en kunt gaan ontvangen wat jij wilt. In dit jaar ben ik er volledig voor jou en ontvang je de begeleiding die je nodig hebt in jouw persoonlijke proces.

Jouw investering bedraagt voor een traject van 12 maanden:
€ 11999,- incl. btw. (mag per maand of in termijnen betaald worden).

Inclusief:

 • We starten met een sessie van 2 uur (via zoom) aan het begin van het traject, waarin we gaan neerzetten wat jij écht wilt en weet waar jij je op mag focussen de komende maanden.
 • 11 maanden lang elke maand 1-op-1 coaching via zoom. Indien gewenst mag je dit ook anders verdelen.
 • Volledige ondersteuning en 1-op-1 coaching via WhatsApp of Voxer gedurende deze 12 maanden. Je stuurt wat je wilt bespreken via WhatsApp of Voxer (via een tekst of audio bericht), op het moment dat het jou uitkomt. Zo blijf je afgestemd op jouw eigen tijd en energie en is er 1-op-1 tijd en aandacht gedurende het hele proces.
 • Extra 1-op-1 heling of coaching sessies via zoom indien nodig.
 • Helingtools die je gaan ondersteunen in dit proces.
 • Sessies kunnen ook face to face plaatsvinden indien dit je voorkeur heeft.

Op de Trauma en groei gaan hand in hand pagina deel in mijn persoonlijk verhaal en proces over seksueel misbruik en dat juist het aangaan van dit proces mij alles bracht wat ik écht wilde.

  Voor op dit level aan jezelf te werken moet je écht klaar zijn, voel je JA dit wil ik of wil je meer weten, maak dan een afspraak voor een persoonlijke call en we kijken samen naar de mogelijkheden die passen bij jou.

  Of stuur een mail of WhatsApp naar:

  info@kellyvandeelen.nl
  06-20416274

  Voel je welkom!

  Liefs Kelly