Traject: Trauma en groei gaan hand in hand.

Trauma’s, oude pijn en wonden kunnen ons behoorlijk blokkeren om het leven te leven zoals we dat écht zouden willen. Als je diepe wonden en/of trauma in je draagt, is er meer nodig om écht te helen. Mindset en positief denken heelt geen trauma.

Trauma is een oorzaak van veel fysieke klachten, slechte relaties of situaties die niet goed voor jou zijn. 

Het is behoorlijk frustrerend als je aan jezelf werkt en het je niet lukt om daar te komen waar jij wilt komen. Waar het voor de één zo makkelijk lijkt te gaan, voelt het voor jou zwaar en alles behalve makkelijk. 

Waarom werkt het dan niet voor mij en waarom kan ik niet moeiteloos manifesteren en creëren? Dit kun je wel, alleen is er meer nodig om hier bij te komen. 

Het mooie is, dit heb je volledig zelf in de hand. Een helingsproces aangaan, verantwoordelijkheid nemen voor de pijn die jou is aangedaan én jouw leven te gaan leven zoals jij het wilt, is een keuze die je alleen zelf kunt maken.

Trauma & groei gaan hand in hand, dit gaat juist heel mooi samen met jouw groei. Je laat los wat mag gaan, je verwerkt de traumalaag die erbij komt kijken en je gaat ruimte maken voor het nieuwe.

Onder de traumalaag ontvang je een deel van jezelf en:
Jouw eigen sterke en diepere basis, ontvangkracht en creatiekracht.

Zodat jij het leven kunt creëren wat jij wilt!

Wil jij ontvangen wat jij écht wilt op alle fronten, in liefde, werk en in jouw leven? Dat kan allemaal, ook voor jou!

Je leert leven met het trauma en het feit dat de gebeurtenis heeft plaatsgevonden en welke impact dit op jouw heeft heeft gehad. De gebeurtenis zal af en toe nog steeds pijn doen, maar je blokkeert of belemmert jezelf niet meer.

 • Je voelt je vrij en lichter.
 • Je ziet en voelt dat je weer een toekomst hebt.
 • Je ervaart rust en vertrouwen in jezelf en in je lichaam.
 • Je voelt dat je weer kunt leven i.p.v. overleven.
 • Je kunt weer echt genieten en ontspannen.

Je gaat het trauma loslaten én je nieuwe weg inslaan.

Je hoeft niet jarenlang bezig te zijn met veranderingen die niet tot het gewenste resultaat voor jou leiden. Je mag de stappen zetten, die kloppen bij jouw groei, verdieping en proces. Op een afgestemde manier voor jou, waardoor jij weer verder kunt en komt waar jij wilt komen.

Ik voel snel waarom jij doet wat je doet, wat de diepere beweeg redenen zijn en doorzie de onderliggende patronen. Waar jij jezelf vertelt wat er niet mogelijk is, leer ik jou wat er wél mogelijk is en hóe jij dit kunt bereiken. Ik voel de verdieping die jij in mag gaan, de stappen die jij mag gaan zetten en ik zie jouw potentie.

Trauma en groei gaan hand in hand is het traject voor jou, als jij:

 • Jouw leven wilt leven zoals het voor jou bedoeld is.
 • Niet meer wilt settelen voor minder dan je écht verdient en écht trouw wilt zijn aan jezelf.
 • Wilt aantrekken én ontvangen wat jij écht wilt en ook voor jou bedoeld is, in liefde, werk en in jouw leven.
 • Jouw helingsproces aan wilt gaan en/of trauma wilt verwerken.
 • Volledig de verantwoordelijkheid wilt nemen voor jouw eigen leven.

Dit traject zal jouw groeiproces versnellen. We gaan aan de slag met jouw échte blokkades, geen oppervlakkige tools, maar juist de diepgang, die jou brengt naar wat JIJ écht wilt.

Ik begeleid en leer jou:

 • Volledige focus op jouw proces te houden.
 • De juiste stappen te zetten en daarbij leer je focus te houden op jezelf.
 • De actie te ondernemen naar de buitenwereld die klopt bij jouw proces.
 • Wie hoort er in jouw verdieping thuis? Wie draagt bij vóór jou?
 • Het proces laten lopen zoals het voor jou dient te lopen. Dit geeft jou de rust en ruimte die je nodig hebt.
 • Volledig in overgave en in vertrouwen gaan, het universum de ruimte geven om bij te dragen aan jouw proces.
 • Het trauma emotioneel te verwerken en fysiek los te laten.

Trauma en groei gaan hand in hand is een traject wat ik zelf heb doorlopen, doorvoeld en belichaamt. Door mijn eigen proces aan te gaan en alle stappen te zetten die bij mijn groei en helingsproces hoorden, heb ik mezelf écht geholpen en tilde ik mijn leven naar een hoger level op alle fronten.

Ik vind het soms hartverscheurend om te horen en zeker als het over trauma’s gaat, dat iemand iets niet aankan of hoe iemand verdoofd wordt met medicatie. Dit is allemaal prima als het écht zo is en jij het zelf ook écht zo voelt. Maar het is niet prima als dit voor jou “bepaald” wordt en jij niet voelt of het ook klopt voor jou.

Ik heb namelijk de andere kant gevoeld, een deel van mij was zo sprakeloos, niet in staat om zich te uiten, volledig geblokkeerd. Door mijn eigen gevoel en weg te volgen, mijn eigen waarheid te voelen kwam ik bij dat deel van mij uit. Mijn diepste ik, lag onder een dikke muur van bescherming. 

Als ik naar anderen had geluisterd en hun waarheid als mijn waarheid had overgenomen, was ik nooit tot een helingsproces gekomen en had ik nooit kunnen doen wat écht goed voor mij was.

Een helingsproces is niet alleen pijn verwerken, als je het op de juiste manier aangaat, stap voor stap en de voor jou juiste stappen zet, gaan heling & creatie van het nieuwe en trauma & groei hand in hand zodat jouw leven op alle levels gaat kloppen, in liefde, werk en in jouw leven.

Wil jij ontvangen wat jij écht wilt op alle fronten, in liefde, werk en in jouw leven en voel jij dat het tijd is om in een traject jouw helingsproces en/of traumaverwerkingsproces aan te gaan? Dan is mijn Traject: Trauma en groei gaan hand in hand, het traject voor jou!

We gaan 6 maanden intensief samenwerken, zodat je ook écht de juiste stappen gaat zetten voor jou, blokkades gaat helen en kunt gaan ontvangen wat jij wilt. In deze maanden ben ik er volledig voor jou en ontvang je de begeleiding die je nodig hebt in jouw persoonlijke proces.

Jouw investering bedraagt voor een traject van 6 maanden.
€ 2695,-. (mag in termijnen betaald worden).

Er vinden 18 intensieve 1-op-1 coaching sessies plaats, verdeeld over 6 maanden, iedere eerste 3 weken van de maand een 1-op-1 coaching sessie van 1 uur, de laatste week van de maand is een integratie week.

Sessies kunnen zowel online via zoom (de call wordt voor je opgenomen) als face to face plaatsvinden. Face to face vinden de sessies plaats op een rustige locatie in Zuid-Limurg.

Trauma en groei gaan hand in hand is een persoonlijk en op maat afgestemd traject en ook mogelijk in een afwijkende trajectduur. Dit is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.

Voor op dit level aan jezelf te werken moet je écht klaar zijn, voel je JA dit wil ik of wil je meer weten, maak dan een afspraak voor een persoonlijke call en we kijken samen naar de mogelijkheden die passen bij jou.

Of stuur een mail of whatsApp naar:

info@kellyvandeelen.nl
06-20416274

Voel je welkom!

Liefs Kelly