De-armouring sessie incl. coaching.

Sexueel misbruik verwerken is heftig en intens, maar niets is zo pijnlijk als de gevolgen dragen van iets wat je aangedaan is, waar je niks aan kon doen.

Als je sexueel misbruikt bent is het lastig voor te stellen dat je ooit weer kunt ontspannen of kunt genieten van je eigen seksualiteit. Iedere aanraking zal iets triggeren. 

De gevolgen van sexueel misbruik zijn groot. Het lichaam draagt het trauma totdat de pijn verwerkt en losgelaten wordt. 

Als je wilt helen van sexueel misbruik is het belangrijk dat je je weer veilig leert te voelen bij jezelf, bij jouw eigen seksualiteit en jouw fysieke grenzen. Helen met een partner kan soms nog een stap te ver zijn of als je alleen bent ook niet mogelijk. 

Onder mijn begeleiding gaan we met liefde en respect voor jou, je lichaam en je eigen grenzen de heling in gang zetten. De de-armouring opent je letterlijk. Ooit heb je je moeten beschermen voor de pijn, de pijn die te groot was om te voelen. Als het voor jou het juiste moment is halen we de bescherming weg. In mijn space ben je veilig om deze pijn te voelen en los te laten. 

Een de-armouring sessie brengt diepe heling. Pijn, angsten, boosheid, verdriet, het zit allemaal opgeslagen in het yoni gebied van de vrouw.

 

The wisdom of your yoni

Seksualiteit is bedoeld om te genieten. Veel vrouwen vinden het lastig om echt te genieten. Oude pijn, schaamte en trauma’s zitten in de weg. 

Het yoni gebied is het belangrijkste gebied van de vrouw. Jouw sexuele energie heelt je. Sexuele energie is goud waard. Als vrouw hebben we vaak al jong geleerd om deze energie verkeerd in te zetten voor onszelf. 

Jouw yoni gebied is veel wijzer dan je waarschijnlijk ooit hebt kunnen vermoeden. Het lichaam geeft precies aan wat ze wilt. 

Veel vrouwen die sexueel misbruikt zijn ervaren pijn m.b.t. seksualiteit. Het hoort geen pijn te doen, ook niet als je misbruikt bent. Jouw lichaam geeft aan of en waar je daadwerkelijk klaar voor bent.  

Bij sexueel misbruik zijn je grenzen overschreden, je emotionele en fysieke grenzen. Heling van sexueel misbruik vraagt van je om je grenzen te herkennen en te respecteren.

We kunnen gevoelloos zijn geworden en/of volledig geblokkeerd en afgesloten zijn van onze eigen seksualiteit.

De-armouring is een tool die je kan helpen de relatie met jezelf te herstellen en je weer veilig te voelen m.b.t. seksualiteit en eventuele trauma’s te helen.

Jouw investering bedraagt €444,- incl. btw. & incl. de-armouring tool & coaching. Ik stem persoonlijk af op de de-armouring tool. 

Vervolgsessies bedragen €275,- incl. btw. 

De sessie vindt plaats via zoom.

Voel je JA of wil je meer weten, plan dan een persoonlijke call met mij in en we kijken samen naar de mogelijkheden die passen bij jou. De eerste investering in jezelf om te zien of ik de juiste persoon voor jou ben, is alleen jouw tijd.

Of stuur een mail of whatsApp naar:

info@kellyvandeelen.nl
06-20416274

Voel je welkom!

Liefs Kelly