Familieopstellingen/systemisch werken:

Familieopstellingen is een geweldige tool om het onzichtbare, zichtbaar te maken. Het laat je zien welke dynamiek er speelt.

De opstellingen vinden 1-op-1 plaats. In de opstellingen werken we met poppetjes, waarin je jezelf d.m.v. een poppetje opstelt. Er kan daadwerkelijk een poppetje worden opgesteld of er wordt een opstelling gemaakt m.b.t. een bepaald thema.

Je voelt door de opstelling op welke plek je staat, wat er speelt tussen jou en anderen. Door de dynamiek aan te pakken verander je het patroon in jezelf, op een vrij snelle en effectieve manier.

Vaak spelen er dingen in het leven of situaties waarin andere mensen betrokken zijn en waar je last van hebt. Niet altijd is er de mogelijkhgeid om dit te bespreken. In een opstelling is deze veiligheid er wel. Je verandert daarmee de energie in jou.

Zijn er terugkerende issues in jouw leven en weet je niet wat er nu daadwerkelijk is en waarom dit speelt, dan kan een familieopstelling je de antwoorden geven die je nodig hebt om dit voor jezelf te doorbreken.

In een familieopstelling gaat het er om dat jij op je plek komt te staan. Op welke plek sta je? Vaak staan we onbewust niet op onze eigen plek. Zijn we lasten gaan dragen die niet aan ons zijn om te dragen.

Op het moment dat het niet stroomt, stroomt het in jou niet. Dit kun je merken dat b.v. je business niet flowt zoals je het zou willen, of je relatie klopt niet of financieel klopt het niet.

Op je plek komen te staan is nodig om jouw plek in te kunnen nemen. Vaak is daarvoor nodig dat je je eigen lot aanvaardt en je eigen wond omarmt. Vaak zijn we er niet bewust van dat we dit bij ons dragen.

Na een opstelling kun je je letterijk 10 kilo lichter voelen, omdat je zwaarte loslaat.

Jouw investering bedraagt €177,-incl. btw voor een familieopstelling of opstelling m.b.t. een bepaald thema.

Familieopstellingen of systemisch werken zetten transformatie’s in gang. Er zijn vaak meerdere opstellingen nodig om op jouw plek te komen en jouw plek in te kunnen nemen.

Ik zal op voorhand invoelen wat ik denk wat jij nodig hebt, zodat je er ook voor jezelf het maximale resultaat uit haalt.

Voel je JA dit wil ik of wil je meer weten, maak dan een afspraak voor een persoonlijke call, stuur mij een bericht en ik neem contact met je op, samen kijken we naar de mogelijkheden die passen bij jou.

Of stuur een mail of whatsApp naar:

info@kellyvandeelen.nl
06-20416274

Voel je welkom!

Liefs Kelly