Ik ben Kelly, jarenlang stond mijn leven in het teken van aanpassen, pleasen, overleven, hard werken en voor alles en iedereen beschikbaar zijn. 
Ik vond het doodnormaal om aan de verwachtingen te voldoen van de wereld om mij heen.
Het woordje “nee” kwam niet of amper in mijn woordenlijst voor. Ik hield alle ballen in de lucht, ik was goed bezig voor anderen maar alles behalve voor mezelf. 

Hoe anders is mijn leven nu…

Ik leef mijn leven zoals ik het wil en past bij mij, in mijn ritme, op een manier die goed is voor mij. Ik ervaar de rust en de ruimte om te doen wat ik wil en kan mezelf geven wat ik nodig heb.
Ik durf voor mezelf te staan, keuzes te maken die goed voor mij zijn, mijn waarheid te voelen en ernaar te leven.

In mijn persoonlijke story’s deel ik mijn weg en mijn eigen groei en helingsproces met je.
Alles wat ik teach en de tools waar ik mee werk, heb ik zelf doorvoeld en doorleeft en in mijn eigen leven neergezet. 

Verlies, ziekte & hoogsensitiviteit.

Als klein meisje was ik gevoelig. Gevoelig voor de energie van anderen. Ik hoorde wat anderen niet zeiden. Ik voelde wat anderen niet uiten. Ik wist wat anderen nog niet wisten. Dit verwarde me soms. Voelde me onbegrepen. Alleen zelfs.

Op achtjarige leeftijd werd ik nog dieper in deze angst om alleen te zijn geraakt. Mijn verlatingsangst werd geopend door de scheiding van mijn ouders.

Vervolgens aan het begin van mijn puberteit overleed mijn vader. Twaalf jaar was ik.

Durf je los te laten?

Er is geen magische pil of quick fix.
Jij loopt jouw unieke pad.

Jouw pad loopt zo omdat het zo moet lopen voor jou. Het is de beste manier voor jou. Jij ontvangt van het universum wat jij nodig hebt om jouw weg te kunnen volgen.

Mijn baan opzeggen, was voor mij een volgende stap. Bij dit soort grote keuzes, laat ik me leiden door mijn spirit team.

Om de ruimte volledig voor mezelf te hebben en mijn verliestrauma weer op een diepere laag te verwerken, was deze stap nodig.

Trauma en groei gaan hand in hand.

Ik verdiep me al jaren in traumawerk en heling. De invloed van ongeheelde trauma’s is groot. Trauma en groei gaan hand in hand is mijn manier geweest om mijn eigen “complex trauma” te verwerken. 

Ik heb altijd gevoeld dat ik mijn eigen weg wilde volgen en buiten het reguliere circuit wilde blijven. Ik geloof in heling en dat zelfs de zwaarste trauma’s te helen en te “verwerken” zijn en dat juist het aangaan van het proces jou alles brengt wat jij écht wilt zodat jouw leven gaat kloppen op alle fronten.

Op de Trauma en groei gaan hand in hand pagina deel ik mijn persoonlijk verhaal en proces hierover.

Voel jij dat jij met mij wilt werken of wil je meer weten hoe ik werk en wat ik voor jou kan betekenen? Kijk dan op mijn Aanbod pagina.

Heb je interesse, plan dan een persoonlijke call met mij in, stuur mij een bericht en ik neem contact met je op. De eerste investering in jezelf om te zien of ik de juiste persoon voor jou ben, is alleen jouw tijd.

Of stuur een mail of whatsApp naar:
info@kellyvandeelen.nl 

06-20416274

Voel je welkom!

Liefs Kelly