Ik ben Kelly, jarenlang stond mijn leven in het teken van aanpassen, pleasen, overleven, hard werken en voor alles en iedereen beschikbaar zijn. 
Ik vond het doodnormaal om aan de verwachtingen te voldoen van de wereld om mij heen.
Het woordje “nee” kwam niet of amper in mijn woordenlijst voor. Ik hield alle ballen in de lucht, ik was goed bezig voor anderen maar alles behalve voor mezelf. 

Hoe anders is mijn leven nu…

Ik leef mijn leven zoals ik het wil en past bij mij, in mijn ritme, op een manier die goed is voor mij. Ik ervaar de rust en de ruimte om te doen wat ik wil en kan mezelf geven wat ik nodig heb.
Ik durf voor mezelf te staan, keuzes te maken die goed voor mij zijn, mijn waarheid te voelen en ernaar te leven.

In mijn persoonlijke story’s deel ik mijn weg en mijn eigen groei en helingsproces met je.
Alles wat ik teach en de tools waar ik mee werk, heb ik zelf doorvoeld en doorleeft en in mijn eigen leven neergezet. 

Verlies, ziekte & hoogsensitiviteit.

Als klein meisje was ik gevoelig. Gevoelig voor de energie van anderen. Ik hoorde wat anderen niet zeiden. Ik voelde wat anderen niet uiten. Ik wist wat anderen nog niet wisten. Dit verwarde me soms. Voelde me onbegrepen. Alleen zelfs.

Op achtjarige leeftijd werd ik nog dieper in deze angst om alleen te zijn geraakt. Mijn verlatingsangst werd geopend door de scheiding van mijn ouders.

Vervolgens aan het begin van mijn puberteit overleed mijn vader. Twaalf jaar was ik.

Durf je los te laten?

Er is geen magische pil of quick fix.
Jij loopt jouw unieke pad.

Jouw pad loopt zo omdat het zo moet lopen voor jou. Het is de beste manier voor jou. Jij ontvangt van het universum wat jij nodig hebt om jouw weg te kunnen volgen.

Mijn baan opzeggen, was voor mij een volgende stap. Bij dit soort grote keuzes, laat ik me leiden door mijn spirit team. Er staat een heel team aan engelen, gidsen en leiding voor jou klaar. Die jou helpen de juiste weg voor jou in jouw leven te volgen.

Om de ruimte volledig voor mezelf te hebben en mijn verliestrauma weer op een diepere laag te verwerken, was deze stap nodig.

Draagkracht.

De waarheid maakt je vrij, hoe moeilijk, pijnlijk en confronterend dit ook kan zijn. 

In het eerste deel van mijn helingsproces voelde ik, in de verdieping, op voorhand aan, wat er ging gebeuren en zocht ik daar de juiste hulp voor.

Deze verdieping ging anders.

Ik voelde dat ik voor mijn verdieping en groei moest kiezen om zo volledig voor mezelf en voor mijn eigen geluk te kiezen.
Ik voelde dat het groot zou zijn en dat ik in shock zou zijn.
Ik voelde ook dat ik het zou kunnen dragen en dat ik alle ruimte voor mezelf nodig zou hebben.
Ik, er voor niks en niemand kon zijn en goed moest begrenzen.

Op het moment dat ik de eerste stap volgde en benoemde dat ik er voor niemand kon zijn, kwam er als vanzelf een gigantische draagkracht.

Het verleden werd de sleutel naar mijn toekomst!

Het voelde voor mij dat alles wat ik aan opleiding, trainingen en therapie gedaan had, één grote voorbereiding was op dit, om dit te kunnen hendelen.

Mijn groeiproces en de weg al kunnen zien waar ik naar toe ging, gaf me de kracht om door te gaan en ook dit, hoe moeilijk het ook was, onder ogen te komen.

Deze periode liet me ook duidelijk zien dat het universum weet wat het beste voor mij is en hóe ik het, het beste kon hendelen.

Het voelde voor mij zo, er is geen universum wat ongedaan kan maken wat er met jou gebeurd is, maar je kunt niet verder zonder dit onder ogen te komen. Onder dit trauma ligt heel veel wat je nodig hebt om daar te komen waar jij wil komen.

Na 4 maanden viel alles op de plek voor mij, mijn verleden werd de sleutel naar mijn toekomst en werd mijn traject: Trauma en groei gaan hand in hand geboren.

Voel jij dat jij met mij wilt werken of wil je meer weten hoe ik werk en wat ik voor jou kan betekenen? Kijk dan op mijn Aanbod pagina.

Heb je interesse, plan dan een persoonlijke call met mij in, stuur mij een bericht en ik neem contact met je op. De eerste investering in jezelf om te zien of ik de juiste persoon voor jou ben, is alleen jouw tijd.

Of stuur een mail of whatsApp naar:
info@kellyvandeelen.nl 

06-20416274

Voel je welkom!

Liefs Kelly