Als jij voor jezelf kiest volgt de man die kiest voor jou als vanzelf, vanuit liefde voor zichzelf en voor jou!

Als klein meisje was ik gevoelig. Gevoelig voor de energie van anderen. Ik hoorde wat anderen niet zeiden. Ik voelde wat anderen niet uiten. Ik wist wat anderen nog niet wisten. Dit verwarde me soms. Ik voelde me onbegrepen en alleen.

Op achtjarige leeftijd werd ik nog dieper in deze angst om alleen te zijn geraakt. Mijn verlatingangst werd geopend door de scheiding van mijn ouders. Vervolgens aan het begin van mijn puberteit overleed mijn vader. Twaalf jaar was ik.

Terugkijkend is dit een afscheid dat ik als jong meisje niet kon dragen. Een intens verdriet. Een verlies dat zorgde voor een gat in mijn ziel. Een pijn die ik wegstopte en pas later weer in alle hevigheid omhoog kwam.

De pijn van het verlaten, kleine meisje was echter nooit ver weg. Dit meisje bepaalde mijn verdere weg. Ze regeerde in contacten. Vooral in contacten met mannen. Ik wilde die pijn niet meer voelen. Niet meer verlaten worden. Het verlies nooit meer zo binnen laten komen.

Relaties bedekten steeds een stuk van mijn wond.
In relaties nam ik de redderrol op me. De drager.
Relaties waren de afleiding dat ik mijn eigen pijn niet hoefde te voelen.

En toch waren zijn telkens juist de trigger voor die oude pijn.

Eenzaamheid onder alle lasten. Lasten die de pijn niet konden verlichten. Een ongekende, oude pijn rakende eenzaamheid en daarom is het ook zo lastig om te stoppen met dragen.

Ik was namelijk nooit mezelf in relaties. Ik verloor mij in het dragen van, zorgen voor en onbewust healen van de ander. Van de mannen. Op een bepaald moment was het genoeg. Ik verliet mijn toenmalige partner en besloot niet meer achter het masker te willen leven. Niet langer ten koste van de verbinding met mijzelf. Telkens verloor ik mezelf en het was nu genoeg.

Voor het eerst besloot ik echt voor mezelf te kiezen. Even alleen mijn energie voelen. Echt alleen zijn om zo te kunnen ontdekken, voelen en echt verankeren wie ik ben.

Op dat punt voelde ik de liefde voor mijzelf open gaan. Ik stond vol in mijn kracht. Voelde me licht, vol plezier en vooral ook liefde. Liefde die zoveel dieper ging dan de liefde van een partner. Het was de grotere liefde, de enige, pure liefde voor mezelf. Alles in mij mocht er zijn.

Is wat ik voel wel van mij?

Vanuit deze ruimte trok ik uiteindelijk een man aan waarin ik voor het eerst echt kon ervaren welk gevoel van mij was en welk gevoel van hem. Niet langer maakte ik zomaar elke energie, elk gebaar en elk gevoel van mij. Op een dieper level kon in mijn eigen waarheid voelen in elk moment. Niet langer ongemerkt healen, in oude pijn stappen.

Ik help je stevig staan in de open ruimte.

Dit gun ik jou ook. Een liefdevol contact met een man. Zelf beslissen aan wie jij jouw liefde geeft en niet langer jouw relaties laten bepalen door oude kindpijn. Durven voelen wat je mag voelen op het moment dat het zich aandient. Dit niet langer uit de weg gaan.

Pure liefde vanuit de liefde voor jezelf.
Pure liefde durven ontvangen.
Pure liefde kunnen geven.

Omdat jij het waard bent. Ik geloof in jou en help je weer te geloven in jezelf.

Ik help je:

 • Jouw innerlijke kind te helen. Opnieuw geboren worden als de wijze, krachtige, liefdevolle vrouw die jij diep van binnen al bent.
 • Omgaan met jouw hooggevoeligheid. Altijd te weten welke gevoelens, gedachten en emoties van jezelf of van de ander zijn. Hier vol vertrouwen en snel het verschil in te ervaren.
 • Krachtig in je eigen lijf te zitten en deze als tool in te zetten bij alles wat je doet.
 • Vol vertrouwen loslaten wat je niet langer dient.
 • Op jezelf te vertrouwen en vooral ook die veilige basis bij jezelf te voelen.
 • De liefde voor jezelf te vergroten en altijd beslissingen te nemen vanuit zelfrespect.
 • Je veilig te voelen in de nieuwe ruimte. De open ruimte. En deze vol vertrouwen te bewandelen, vast te houden en te verankeren in heel jouw zijn. Omdat jij het waard bent. Alles in jou. Alles voor jezelf.
 • Deuren te openen die je niet alleen door durft te gaan. Je hoeft het niet langer alleen te doen.
 • Verlies te dragen vanuit de kracht en basis in jezelf.
 • Maskers af te doen zodat je kunt zijn wie jij echt bent en niet de rol die jij aanneemt vanuit oude patronen en blokkades.
 • Je hart vol vertrouwen te openen voor de wereld, maar in eerste plaats voor jezelf.

Je hoeft het niet meer alleen te doen.

Wil jij ook:

 • Duidelijk voelen wat jouw energie is en die van de ander?
 • Weg uit overleven en weer voluit leven?
 • Uit je hoofd en volledig in je lijf zakken en dit weer van jou maken?
 • De pijn uit je verleden helen en hiermee jouw verlangens in het heden en de toekomst volledig kunnen ontvangen?
 • De veiligheid bij jezelf voelen om je in alle situaties kwetsbaar op te kunnen stellen?
 • Volledig zakken in jouw vrouw zijn en hiermee als vanzelf de man aantrekken die ECHT past bij jou?
 • Verlatingsangst en de angst om te verliezen loslaten en hiermee jezelf en jouw sterke basis volledig kunnen ontvangen?
 • In de eerste plaats jezelf blij maken en daarmee als vanzelf de wereld om je heen?
 • Jezelf, jouw verlangens en grenzen kunnen blijven voelen in het contact met een man?
 • Je gevoeligheid nu echt als kracht inzetten en niet langer jezelf verzwaren onder de energie van anderen?

Ik geef je de hand die zuiver is en energie geeft, zodat jij niet langer de hand van de verslaving hoeft te pakken. Geen paracetemol meer voor jouw pijn. Ik help je oude pijn te helen zodat je deze vol vertrouwen loslaat en hiermee sterk in de nieuwe ruimte staat.

Ik draag nu jou mee in mijn energie in plaats van de halve wereld.
Ik pak jouw hand in plaats van de verkeerde handen.
Ik help je te helen zodat jij ook kunt stoppen met dragen.

Van overleven naar leven.
Van schijnveiligheid naar veiligheid bij jezelf.
Van vertrouwen naar zelfvertrouwen.

Life will never be the same als jij JA zegt tegen jezelf is een traject van 6 maanden. We gaan 6 maanden intensief samenwerken, zodat je ook écht de juiste stappen gaat zetten voor jou, blokkades gaat helen en kunt gaan ontvangen wat jij wilt. In deze 6 maanden ben ik er volledig voor jou en ontvang je de begeleiding die je nodig hebt in jouw persoonlijke proces.

Inclusief:

 • We starten met een sessie van 2 uur (via zoom) aan het begin van het traject, waarin we gaan neerzetten wat jij écht wilt en weet waar jij je op mag focussen de komende maanden.
 • 5 maanden lang elke maand 1-op-1 coaching via zoom. Indien gewenst mag je dit ook anders verdelen.
 • Volledige ondersteuning en 1-op-1 coaching via WhatsApp of Voxer gedurende deze 6 maanden. Je stuurt wat je wilt bespreken via WhatsApp of Voxer (via een tekst of audio bericht), op het moment dat het jou uitkomt. Zo blijf je afgestemd op jouw eigen tijd en energie en is er 1-op-1 tijd en aandacht gedurende het hele proces.
 • Extra 1-op-1 heling of coaching sessies via zoom indien nodig.
 • Helingtools die je gaan ondersteunen in dit proces.
 • Sessies kunnen ook face to face plaatsvinden indien dit je voorkeur heeft.

Jouw investering bedraagt: €5950,- incl. btw. (mag per maand of in termijnen betaald worden).

Voel je JA dit wil ik of wil je meer weten, maak dan een afspraak voor een persoonlijke call en we kijken samen naar de mogelijkheden die passen bij jou.

Of stuur een mail of WhatsApp naar:

info@kellyvandeelen.nl
06-20416274

Voel je welkom!

Liefs Kelly