Aanbod:

1-op-1 Coaching sessies:

Traject: Trauma en groei gaan hand in hand.

Trauma en groei gaan hand in hand is een traject waarin je gaat kiezen voor jouw eigen leven, keuzes gaat maken die goed voor jou zijn en afgestemd zijn op jouw hoogste goed.

Je hoeft jezelf niet te dwingen een leven te leven waar jij je niet goed bij voelt of waar je niet gelukkig van wordt. Het kan en mag anders, sterker nog daar ben je voor gemaakt. Zodat je ook het leven kunt leven zoals het voor jou bedoeld is en jouw leven gaat kloppen op alle fronten, in liefde, werk en in jouw leven.

Wil jij ontvangen wat jij écht wilt op alle fronten, in liefde, werk en in jouw leven en voel jij dat het jouw tijd is om in een traject jouw helingsproces en/of traumaverwerkingsproces aan te gaan? Dan is mijn Traject: Trauma en groei gaan hand in hand, het traject voor jou!

Liefde & Relaties.

Op geen enkel gebied kun je zo geraakt worden als in de liefde en komen oude wonden omhoog om geheeld te worden. De invloed van ongeheelde trauma’s en oude pijn is groot, het aantrekken en aangaan van de juiste relatie kan daardoor een hele uitdaging zijn. 

Door te kiezen voor jouw eigen heling, heel je de wond, die instaat tussen jou en de liefdesrelatie die je zo graag wilt ontvangen.

Traject voor vrouwen: Life will never be the same als jij JA zegt tegen jezelf.

Ben je klaar met gedoe in relaties? Trek je de verkeerde mannen aan of mss wel de man die je wel wilt maar blijf je twijfelen aan jezelf en voelt het nooit als goed genoeg? Wil je op een dieper level helen zodat je groter kunt kiezen EN ontvangen? Dan is mijn traject: Life will never be the same als jij JA zegt tegen jezelf, geschikt voor jou!

Als jij voor jezelf kiest volgt de man die kiest voor jou als vanzelf, vanuit liefde voor zichzelf en voor jou!

Traject voor vrouwen: The journey of sexual healing:

The journey of sexual healing is een traject wat in 3 mnd, 6 mnd of 9 mnd te boeken is. Heling van sexueel misbruik brengt je veel meer dan alleen heling van het trauma. Je voelt je weer vrij en kunt weer genieten en ontspannen en je kunt je weer openen voor je diepere verlangens.

Dit traject is geschikt voor jou als je wilt helen m.b.t. sexueel misbruik en/of als jij jouw blokkades op ontvangen wilt helen, zodat je groter kunt ontvangen. 

De-armouring sessie incl. coaching voor vrouwen:

De-armouring is een tool die je kan helpen de relatie met jezelf te herstellen en je weer veilig te voelen m.b.t. seksualiteit en eventule trauma’s te helen.

Familieopstellingen/systemisch werken:

Familieopstellingen is een geweldige tool om het onzichtbare, zichtbaar te maken. Het laat zien welke dynamiek er speelt.

Zijn er terugkerende issues in jouw leven en weet je niet wat er nu daadwerkelijk speelt? Dan kan een familieopstelling je de antwoorden geven die je nodig hebt om dit voor jezelf te doorbreken.

Membership: Kies bewust het andere pad.

De weerstand tegen je huidige situatie, klaar zijn met zwaar, moeilijk en gedoe, settelen voor minder dan je verdient, het komt allemaal omhoog zodat je anders kunt gaan kiezen. Iets in jou weet dat het anders kan voor jezelf en dat er veel meer uit het leven te halen is, vaak geldt dit op alle fronten.

Jezelf klein houden dient je niet. Als je hier bent voor iets groters en het dus ook groot neer mag zetten, is het ook de bedoeling dat je dit gaat doen. En dus bewust voor het andere pad kiest.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe programma’s? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, klik op e-mail en vul je gegevens in en ik hou je op de hoogte.

Heb je interesse of wil je meer weten? Plan dan een persoonlijke call met mij in, stuur mij een bericht en ik neem contact met je op. De eerste investering in jezelf om te zien of ik de juiste persoon voor jou ben, is alleen jouw tijd.

Of stuur een mail of whatsApp naar:
info@kellyvandeelen.nl 

06-20416274

Voel je welkom!

Liefs Kelly