Aanbod:

1-op-1 Coaching sessies:

Traject: Trauma en groei gaan hand in hand.

Trauma en groei gaan hand in hand is een traject waarin je gaat kiezen voor jouw eigen leven, keuzes gaat maken die goed voor jou zijn en afgestemd zijn op jouw hoogste goed.

Je hoeft jezelf niet te dwingen een leven te leven waar jij je niet goed bij voelt of waar je niet gelukkig van wordt. Het kan en mag anders, sterker nog daar ben je voor gemaakt. Zodat je ook het leven kunt leven zoals het voor jou bedoeld is en jouw leven gaat kloppen op alle fronten, in liefde, werk en in jouw leven.

Wil jij ontvangen wat jij écht wilt op alle fronten, in liefde, werk en in jouw leven en voel jij dat het jouw tijd is om in een traject jouw helingsproces en/of traumaverwerkingsproces aan te gaan? Dan is mijn Traject: Trauma en groei gaan hand in hand, het traject voor jou!

Liefde & Relaties.

Op geen enkel gebied kun je zo geraakt worden als in de liefde en komen oude wonden omhoog om geheeld te worden. De invloed van ongeheelde trauma’s en oude pijn is groot, het aantrekken en aangaan van de juiste relatie kan daardoor een hele uitdaging zijn. 

Door te kiezen voor jouw eigen heling, heel je de wond, die instaat tussen jou en de liefdesrelatie die je zo graag wilt ontvangen.

Traject voor vrouwen: Life will never be the same als jij JA zegt tegen jezelf.

Ben je klaar met gedoe in relaties? Trek je de verkeerde mannen aan of mss wel de man die je wel wilt maar blijf je twijfelen aan jezelf en voelt het nooit als goed genoeg? Wil je op een dieper level helen zodat je groter kunt kiezen EN ontvangen? Dan is mijn traject: Life will never be the same als jij JA zegt tegen jezelf, geschikt voor jou!

Als jij voor jezelf kiest volgt de man die kiest voor jou als vanzelf, vanuit liefde voor zichzelf en voor jou!

Online groepsprogramma’s:

Samenwerken met gelijkgestemde in een groep heeft iets magisch, je leert van elkaar en kunt elkaars inzichten delen. Je gaat samen de groei en verdieping in.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe online groepsprogramma’s? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, klik op e-mail en vul je gegevens in en ik hou je op de hoogte.

Heb je interesse of wil je meer weten? Plan dan een persoonlijke call met mij in, stuur mij een bericht en ik neem contact met je op. De eerste investering in jezelf om te zien of ik de juiste persoon voor jou ben, is alleen jouw tijd.

Of stuur een mail of whatsApp naar:
info@kellyvandeelen.nl 

06-20416274

Voel je welkom!

Liefs Kelly