Aanbod:

1-op-1 Coaching sessies:

Traject: Trauma en groei gaan hand in hand.

Trauma’s kunnen ons behoorlijk blokkeren om het leven te leven zoals we dat écht zouden willen. In dit traject, gaan we op de diepere laag aan de slag, daar ligt de oplossing.

16 weekse, 1-op-1 programma:
Life will never be the same als jij JA zegt tegen jezelf.

Echt JA zeggen tegen jezelf, jezelf zijn en kiezen voor wat goed voelt voor jou, is niet altijd even makkelijk en toch als jij écht JA durft te zeggen tegen jezelf, all the way… Dan gaat alles voor jou veranderen.

Energetische behandelingen & Lichaamsgerichte sessies:

Jouw lichaam verteld je precies wat wel en niet goed voor je is. Bij blokkades in je lichaam, stroomt de energie niet. Tijdens de sessie wordt er een krachtige energie gestuurd naar jouw blokkades. Door de healing komt de blokkade of een deel ervan vrij.

Doorbraaksessie:

Wil jij jezelf openen voor wat jij écht wilt, inzicht krijgen in jouw blokkades en helderheid en duidelijkheid krijgen in jouw volgende stappen? Dan is een doorbraaksessie geschikt voor jou.

Online groepsprogramma’s:

Samenwerken met gelijkgestemde in een groep heeft iets magisch, je leert van elkaar en kunt elkaars inzichten delen. Je gaat samen de groei en verdieping in.

Binnenkort start ik weer met een nieuw online 6 weekse groepsprogramma: Leren omgaan met hoogsensitiviteit. Voor de volledige info kijk hier: 6 weekse online groepsprogramma: Leren omgaan met hoogsensitiviteit.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe online groepsprogramma’s? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, klik op e-mail en vul je gegevens in en ik hou je op de hoogte.

Heb je interesse of wil je meer weten? Plan dan een persoonlijke call met mij in, stuur mij een bericht en ik neem contact met je op. De eerste investering in jezelf om te zien of ik de juiste persoon voor jou ben, is alleen jouw tijd.

Of stuur een mail of whatsApp naar:
info@kellyvandeelen.nl 

06-20416274

Voel je welkom!

Liefs Kelly