Durf je los te laten?

Er is geen magische pil of quick fix.
Jij loopt jouw unieke pad.

Jouw pad loopt zo omdat het zo moet lopen voor jou. Het is de beste manier voor jou. Jij ontvangt van het universum wat jij nodig hebt om jouw weg te kunnen volgen.

Mijn baan opzeggen, was voor mij een volgende stap. Bij dit soort grote keuzes, laat ik me leiden door mijn spirit team. Er staat een heel team aan engelen, gidsen en leiding voor jou klaar. Die jou helpen de juiste weg voor jou in jouw leven te volgen.

Ik stem altijd af op: wat dient mijn hoogste doel? Ik kreeg duidelijke tekens en de bevestiging dat mijn baan opzeggen voor mij het beste was en mijn volgende stap was.

Om de ruimte volledig voor mezelf te hebben en mijn verliestrauma weer op een diepere laag te verwerken, was deze stap nodig. Ik had de tussenruimte nodig, nodig om de verdieping met mezelf in te gaan. Ik had het nodig om te ontdekken hoe het voor mij werkt.

Het universum zorgt voor jou, ook in je verdiepingen, in je up level, omdat jij nodig bent. Je krijgt alle tijd, rust en ruimte om te helen. Omdat het belangrijk is dat je heelt, zodat je vervolgens iets met jouw unieke talenten, gaves en passie kan gaan doen.

Jij bent nodig in het grote geheel. Ook voor jou heeft het universum haar eigen plan.

Toen ik ervoor koos om volledig voor mijn eigen praktijk te gaan, voelde dat als een grote stap. Ik liet mijn werk, wat ik 20 jaar met hart en ziel gedaan had, definitief achter me.

Juist door deze keuze te maken en me te laten leiden in de keuze en te vertrouwen dat het universum het beste met mij voor heeft en soms ook beter weet dan ik zelf, wat echt het beste voor mij is, begon ik de nieuwe richting te zien.

Langzaam viel alles op de plek voor mij. Het was de bedoeling vanuit het grote geheel gezien dat ik volledig voor mijn eigen praktijk ging. Zodat ik mijn eigen praktijk én mijn leven kon leiden op een manier die goed voor mij was. In mijn geval was mijn baan opzeggen het beste voor mij.

Als je hoogsensitief bent werkt jouw systeem anders. De “niet juiste omgeving” voor jou, levert je een burn-out of andere fysieke klachten op. Je kunt het wel, maar tegen welke prijs? Dit hoeft ook niet.

Het universum steunt jou juist in deze keuzes, omdat ze het beste voor jou zijn! Het universum heeft niks aan jou als je uitgeput op de bank ligt en niks doet met je unieke talenten, kwaliteiten en passie.

Er is niet één weg, er is alleen jouw weg. Er is geen goed of fout, er is alleen dat, wat het beste voor jou is.

Alles is mogelijk voor jou. Zo belangrijk ben jij. Als jij dit mogelijk wilt maken voor jezelf, maakt het universum het mogelijk voor jou.

Liefs Kelly