Wat als je het gevoel hebt dat je niet in het huidige systeem of een baan past?

Ik spreek geregeld mensen die dolgraag iets anders met hun leven willen. Ze voelen zich niet meer op de juiste plek in hun werk. Ze hebben het gevoel dat ze iets anders te doen hebben dan wat ze nu doen. Ze zijn op zoek naar zingeving en willen graag de vrijheid om te doen wat ze zelf willen.

Ik zeg altijd als je het gevoel hebt dat je niet in het huidige systeem past, dan pas je er ook niet in. Dit is niet goed of fout, dit is zoals het is en dan ligt er een andere taak voor jou, een taak die je helemaal niet kunt uitvoeren in het huidige systeem. Voor die taak uit te kunnen voeren, heb je vrijheid nodig. Je moet je vrij kunnen voelen.

Het opzeggen van mijn baan was niet één stap. Het was een stap waarin ik mijn baan opzegde en tegelijkertijd opende het mijn verliestrauma op de diepere laag en opende ik mezelf voor mijn nieuwe weg, mijn eigen praktijk en kon ik het leven leven zoals het goed is voor mij. Trauma en groei gingen hand in hand.

In mijn blog: Durf je los te laten, een persoonlijk verhaal van mij over mijn eigen proces van het opzeggen van mijn baan deel ik hoe ik dat gedaan heb en waarom deze stap nodig kan zijn en jou juist alles kan brengen wat jij écht wilt.

Alles wat jij voelt kun je waarmaken. Maak keuzes en sluit deuren die echt dicht mogen en kies ook heel bewust voor het nieuwe en daarmee als vanzelf voor jóu leven en alles wat goed is voor jou.

Je wordt gesteund en ondersteund, het universum zal je alles aanreiken wat je nodig hebt, stap voor stap.

💫Hóe maak je dan de juiste keuzes voor jou?
💫Waar begin je?
💫Hoe weet je of je er écht goed aan doet?

De eerste stap om het leven te leven zoals jij het wilt en goed voelt voor jou, is kiezen hiervoor en daarmee ook het proces aangaan zodat je komt waar jij wilt komen. Dit vraagt een bepaalde verantwoordelijkheid en bereidheid om dit ook te doen.

Twijfel je over dingen of keuzes die je mag maken, voel je angst en onzekerheid maar laat je er niet door leiden. Wat je voelt, voel je goed, vertrouw daarop!

Wil je mijn begeleiding hierbij, stuur me dan een bericht en ik neem contact met je op. Samen kijken we naar de mogelijkheden die passen bij jou.

Of stuur een mail of whatsApp naar:
info@kellyvandeelen.nl 

06-20416274

Voel je welkom!

Liefs Kelly