Trauma’s, oude pijn en wonden kunnen ons behoorlijk blokkeren om het leven te leven zoals we dat écht zouden willen. Als je diepe wonden en/of trauma in je draagt, is er meer nodig om écht te helen. Mindset en positief denken heelt geen trauma.

Trauma is een oorzaak van veel fysieke klachten, slechte relaties of situaties die niet goed voor jou zijn. 

Het is behoorlijk frustrerend als je aan jezelf werkt en het je niet lukt om daar te komen waar jij wilt komen. Waar het voor de één zo makkelijk lijkt te gaan, voelt het voor jou zwaar en alles behalve makkelijk. 

Waarom werkt het dan niet voor mij en waarom kan ik niet moeiteloos manifesteren en creëren? Dit kun je wel, alleen is er meer nodig om hier bij te komen. 

Het mooie is, dit heb je volledig zelf in de hand. Een helingsproces aangaan, verantwoordelijkheid nemen voor de pijn die jou is aangedaan én jouw leven te gaan leven zoals jij het wilt, is een keuze die je alleen zelf kunt maken.

Trauma & groei gaan hand in hand, dit gaat juist heel mooi samen met jouw groei. Je laat los wat mag gaan, je verwerkt de traumalaag die erbij komt kijken en je gaat ruimte maken voor het nieuwe.

Onder de traumalaag ontvang je een deel van jezelf en:
Jouw eigen sterke en diepere basis, ontvangkracht en creatiekracht.

Zodat jij het leven kunt creëren wat jij wilt!

Wil jij ontvangen wat jij écht wilt op alle fronten, in liefde, werk en in jouw leven? Dat kan allemaal ook voor jou!

Je leert leven met het trauma en het feit dat de gebeurtenis heeft plaatsgevonden en welke impact dit op jouw heeft gehad. De gebeurtenis zal af en toe nog steeds pijn doen, maar je blokkeert of belemmert jezelf niet meer.

  • Je voelt je vrij en lichter.
  • Je ziet en voelt dat je weer een toekomst hebt.
  • Je ervaart rust en vertrouwen in jezelf en in je lichaam.
  • Je voelt dat je weer kunt leven i.p.v. overleven.
  • Je kunt weer echt genieten en ontspannen.

Je gaat het trauma loslaten én je nieuwe weg inslaan.

Je hoeft niet jarenlang bezig te zijn met veranderingen die niet tot het gewenste resultaat voor jou leiden. Je mag de stappen zetten, die kloppen bij jouw groei, verdieping en proces. Op een afgestemde manier voor jou, waardoor jij weer verder kunt en komt waar jij wilt komen.

Door mijn eigen trauma’s aan te kijken en alle stappen te zetten die bij mijn groei en helingsproces hoorden, heb ik mezelf écht geholpen.

Ik vind het soms hartverscheurend om te horen en zeker als het om trauma’s gaat, dat iemand iets niet aankan of hoe iemand verdoofd wordt met medicatie. Dit is allemaal prima als het écht zo is en jij het zelf ook écht zo voelt. Maar het is niet prima als dit voor jou “bepaald” wordt en jij niet voelt of het ook klopt voor jou.

Ik heb namelijk de andere kant gevoeld, een deel van mij was zo sprakeloos, niet in staat om zich te uiten, volledig geblokkeerd. Door mijn eigen gevoel en weg te volgen, mijn eigen waarheid te voelen kwam ik bij dat deel uit. Mijn diepste ik, lag onder een dikke muur van bescherming. Als ik naar anderen had geluisterd en hun waarheid als mijn waarheid had overgenomen, was ik nooit tot een helingsproces gekomen en had ik nooit kunnen doen wat écht goed voor mij was.

Een helingsproces is niet alleen pijn verwerken, als je het op de juiste manier aangaat, stap voor stap en de voor jou juiste stappen zet, gaan heling & creatie van het nieuwe en trauma & groei hand in hand, zodat jouw leven op alle levels gaat kloppen, in liefde, werk en in jouw leven.

Dit is waarom ik doe wat ik doe en dit is ook wat mijn traject: Trauma en groei gaan hand in hand bied.

Liefs Kelly