Hoogsensitieve mensen hebben een ijzersterke intuïtie en willen leven vanuit hun hart. Jouw puurheid en zuiver voelen is jouw talent en grootste kracht en tevens ook je grootste valkuil.

Als jij hoogsensitief bent zullen heel veel mensen jou niet begrijpen. Dit kan jouw leven behoorlijk ingewikkeld maken, als jij niet weet hoe jij hiermee om moet gaat of als je niet weet dat jij überhaupt hoogsensitief bent.

Je weet dingen zonder te weten hoe je dat weet, je weet het gewoon. Je voelt dingen van te voren aan en je voelt de diepere beweegredenen. Je voelt wat anderen nog niet uiten en je weet wat anderen nog niet weten. 

 

Jouw buitenwereld kan dit benoemen als zweverig, terwijl dit niks met zweverigheid te maken heeft. Je voelsprieten kun je niet uitschakelen, je voelt het simpelweg gewoon. Als je ze uitschakelt onderdruk je jezelf. Je gaat je aanpassen/pleasen, van alles doen om de ander een comfortabel gevoel te geven en ondertussen lekt jouw energie weg.

Hoogsensitieve mensen leven veel meer vanuit hun hart en zijn daarbij vaak spiritueel ingesteld. Door anderen wordt dit vaak als zweverig benoemd, omdat het ego van de ander wordt getriggerd. Je bent een spiegel voor mensen. Binnen no-time doorzie je precies hoe en wat en daar voelen mensen zich oncomfortabel bij.

Jij hoeft deze spiegel niet meer aan te kijken en mag jezelf juist toestemming geven om “anders” te zijn en te doen wat goed voelt voor jou!

 Hoogsensitiviteit is een supertool als je het eenmaal leert in te zetten voor jezelf!

Leven met hoogsensitiviteit wordt vaak als moeilijk ervaren, je bent anders, er wordt veel op je geprojecteerd. Je voelt heel goed wat wel en niet klopt en voelt feilloos aan wanneer dingen niet zuiver zijn. Jouw gevoelige systeem reageert daarop en laat jou meteen weten dat er iets niet klopt.

  • Voelt iets licht of zwaar?
  • Voel waar jouw energie van gaat stromen.
  • Leer te vertrouwen op je intuïtie en hiernaar te luisteren en te handelen.
  • Hoe spreekt jouw intuïtie tot jou?
  • Voel je ruimte of niet?
  • Voel je rust erbij of niet?

Mijn leven wordt alleen maar fijner en makkelijker, juist door mijn hoogsensitiviteit te erkennen. Een kwaliteit die in mijn werk en privéleven van past komt en door hier naar te luisteren kan ik mijn energie gebruiken waar ze voor bedoeld is, voor het leven te creëren wat ik wil!

Binnenkort start ik weer met een nieuw online 6 weekse groepsprogramma: Leren omgaan met hoogsensitiviteit. Wil je alvast meer weten? Voor de voorlopige info klik hier: 6 weekse online groepsprogramma: Leren omgaan met hoogsensitiviteit. 

Liefs Kelly