Er is iets mis met de wereld waarin we leven.
Er is iets mis met hoe soms met trauma’s wordt om gegaan.
Er is iets mis met hoe mensen met trauma’s soms behandeld worden.

Mensen met zware trauma’s hebben amper een kans. Ze rennen van hulpverlener naar
hulpverlener en voelen zich nog volledig machteloos en hulpeloos.

Trauma en groei gaan hand in hand werd geboren in de meest zware periode van mijn leven.

Dat trauma’s een gigantische impact kunnen hebben spreekt voor zich. Toch geeft het veel kracht als je gaandeweg gaat voelen dat er heel veel uit zo’n trauma gaat komen. Juist door het volledig aan te gaan kon ik mijn diepere waarheid voelen en ook leven. Ik kon het nieuwe leven voelen wat op mij lag te wachten. Dit kan allemaal, ook voor jou!

Trauma en groei gaan hand in hand gaan is een traject waarin je gaat kiezen voor jouw eigen leven, keuzes gaat maken die goed voor jou zijn en afgestemd zijn op jouw hoogste goed. Je hoeft jezelf niet te dwingen een leven te leven waar jij je niet goed bij voelt of waar je niet gelukkig van wordt. Het kan en mag anders, sterker nog daar ben je voor gemaakt. Zodat je ook het leven kunt leven zoals het voor jou bedoeld is en jouw leven gaat kloppen op alle fronten, in liefde, werk en in jouw leven.

Als je ervoor kiest om een helingsproces en/of traumaverwerkingsproces aan te gaan, haal er dan ook alles uit voor jezelf. Dat is ook de bedoeling ervan!

Een trauma wil erkend worden, als een trauma niet erkend wordt blijft het sluimeren. Je zult er continu last van hebben in het dagelijks leven, dit is zo zonde en dit hoeft echt niet.

Er is een verschil tussen iets verwerken waardoor het minder impact op je heeft maar er in je dagelijks leven weinig veranderd of echt je helingsproces en groeiproces aangaan waardoor alles kan veranderen en jij jouw leven gaat leven op jouw voorwaarden, een leven afgestemd op jouw hoogste goed en jouw waarheid voelt en leeft en jouw zielsmissie gaat leven.

Als jij jouw WHY voelt en jouw zielsmissie voelt, weet je waar je het voor doet. Juist het voelen van die WHY geeft je ook de kracht in zo’n proces. Om jouw zielsmissie uit te kunnen voeren zullen trauma’s geheeld moeten worden.

Het draait uiteindelijk om jou, wat geeft jou zingeving en voldoening?

Dit komt allemaal aan bod bij mijn traject: Trauma en groei gaan hand in hand.

Liefs Kelly