Trauma en groei gaan hand in hand heb ik ontwikkeld voor mensen met trauma’s en voor mensen die hun helingsproces aan willen gaan om zichzelf weer een kans te geven.

Het leven is bedoeld om te leven. Wat er ook gebeurd is en wat er ook op jouw pad gekomen is, het dient jou. Het leven is bedoeld om er het maximale uit te halen voor jezelf, om te doen wat jij wilt en goed voelt voor jou. Onverwerkte trauma’s en/of oude pijn kunnen ons ervan weerhouden het leven te leven zoals het voor ons bedoeld is.

Er wordt ons vooral geleerd wat allemaal niet kan i.p.v. dat ons geleerd wordt dat het wél kan.

Je hoeft niet in de baan te blijven die niet meer goed voelt.
Je hoeft niet te settelen voor minder dan je verdient.
Je hoeft geen leven te leven wat mss perfect uitziet maar niet voelt als jouw leven.

Het kan en mag anders, daar ben je voor gemaakt. Je hoeft er alléén maar voor te kiezen.

Je helingsproces aangaan is stap 1 in het aangaan van het leven wat jij écht wilt. Het is een proces waarin je volledig los mag komen van de oude programmering, van al het “moeten” en van alles wat je geleerd is en je jouw blokkades en pijn heelt en transformeert.

Het is een proces waarin je:
💫Jouw waarheid mag ontdekken en hiervoor mag staan.
💫Schijnzekerheid en schijnveiligheid loslaat.
💫Leert dat het universum jouw keuzes steunt, omdat ze het beste voor jou zijn.
💫Loslaat wat mag gaan en je ruimte maakt voor wat écht goed en kloppend is voor jou.

Als jij jezelf heelt en dit proces aangaat, kun jij het leven leven zoals het voor jou bedoeld is. Dan voel je je vrij om het werk te doen wat jij écht wilt, relaties aan te gaan die kloppen voor jou en vrij om het leven te leven zoals jij het wilt. Het hele universum werkt met je mee op het moment dat jij die keuze maakt, omdat dat is wat nodig is en goed is voor jou en daarmee ook voor de wereld om je heen.

Geef jezelf de rust, tijd en ruimte die JIJ nodig hebt voor jouw proces.

Het gaat om het proces, niet om het resultaat, het resultaat is een gevolg van het aangaan van het proces.

Het gevoel wat het je geeft dat je voor jezelf bent blijven staan en gekozen hebt, voor jouw waarheid, voor wat goed en kloppend voelt voor jou en dat ook durft uit te spreken naar de mensen waar je die uitdaging mee aangaat, wat uiteraard nooit de makkelijkste situaties zijn, dat zijn de momenten waar het om draait en juist doordat te doen en ook aan te gaan brengt het jou wat je écht wilt.

Het verschil zit erin hoe je het bereikt, door te kiezen voor je groei en verdieping of door te pushen, trekken, meer doen, pleasen/aanpassen en ondertussen jezelf te verliezen. Dat hoeft niet.

Kies altijd voor jezelf, sta voor je keuzes en jouw waarheid. Je wordt beloond.

Het aangaan van het proces zet jou in je je kracht en brengt jou alles wat jij echt wilt. Wil je mijn begeleiding hierbij, stuur me dan een bericht en ik neem contact met je op. Samen kijken we naar de mogelijkheden die passen bij jou.

Of stuur een mail of whatsApp naar:
info@kellyvandeelen.nl 

06-20416274

Voel je welkom!

Liefs Kelly