Blijf jij staan voor wat jij écht wilt of settel je voor minder?

Heb jij het gevoel bij de verbindingen die jij aangaat, dit klopt, dit voelt goed voor mij? Doe jij het werk waarvan je voelt, dit is wat ik hier te doen heb, hier ga ik van aan, dit is wat ik wil?

Als dat niet zo is, durf je dan ook weg te stappen van iets wat niet goed voor jou is en te kiezen voor wat wel goed voor jou is?

Intuïtie en energie liegen niet. Intuïtie spreekt heel duidelijk of iets klopt voor jou of niet en jouw lichaam geeft feilloos aan waar jouw energie voor ingezet wilt worden.

We settelen vaak voor minder, niet omdat dat goed voelt maar omdat we niet weten hoe het anders kan, omdat het ons aangeleerd is tevreden te zijn, ook al voelt dat niet écht goed of omdat we niet bereidt zijn de pijn aan te kijken die tussen ons en ons gewenste leven in staat.

Terwijl als jij oprecht de wens hebt om dit wel voor jezelf te creëren gaat het hele universum voor jou werken.

Als ik iets magisch vind, is het next level kiezen. Iedere verdieping (klein of groot) die ik in ga, hoor ik het weer opnieuw, durf je groter te kiezen?

Groter durven kiezen betekent dat je écht voor jouw grotere verlangens mag kiezen. Je kiest voor jouw hoogste optie en om jouw ruimte in te nemen, het plekje wat voor jouw bestemd is. Zodat je ook jouw leven kunt leven zoals het voor jou bedoeld is.

Én daarbij:

Ga je ook automatisch kiezen voor wat energetisch klopt voor jou. Je sluit de ruimte voor wat energetisch niet klopt voor jou én je trekt het daardoor ook niet meer aan omdat je energetisch gekozen hebt. 

Je kiest voor jouw échte verlangens en trekt het vervolgens als vanzelf aan.

Je besteedt jouw tijd en energie aan de juiste dingen voor jou. Je schat jezelf, jouw tijd en energie op de juiste waarde en vergroot jouw energetische ruimte en jouw ontvangkracht. In die ruimte kan dan komen wat écht bij jou mag komen. 

Echte shifts liggen ook aan de energetische kant, in het vergroten van jouw energetische ruimte en energetisch JA zeggen. Waar jij naar verlangt, verlangt ook naar jou, in de energie is het al van jou.

Iedere keer zie ik het opnieuw, groter durven kiezen is de garantie dat alles wat energetisch al voelbaar is, juist ook heel snel bij je kan komen.

Ben jij klaar om te kiezen voor wat in de energie al van jou is, zodat het óók jouw realiteit wordt?

Plan dan een persoonlijke call met mij in, stuur mij een bericht via info@kellyvandeelen.nl en ik neem contact met je op. De eerste investering in jezelf om te zien of ik de juiste persoon voor jou ben, is alleen jouw tijd.

Liefs Kelly