Jouw lichaam is dé tool om het leven te creëren wat jij wilt! 

Als je de blokkades gaat helen in je lichaam, ervaar je ruimte, die je kunt gaan inzetten om het leven te creëren jij wilt!

Het lichaam vind ik iets magisch, haar klachten vertalen/onderzoeken, blokkades vrij maken en ruimte creëren. Samenwerken met de energieën van het lichaam en voelen waar wil die energie nu voor ingezet worden.

Het lichaam is zoveel meer dan een lichaam. Jouw lichaam verteld je precies wat wel en niet goed voor je is. Klachten en blokkades in je lichaam willen je iets vertellen.

Bij blokkades in je lichaam, stroomt de energie niet, deze blokkades onttrekken ook energie. Tijdens de sessie wordt er een krachtige energie gestuurd naar jouw blokkades. Door de healing komt de blokkade of een deel ervan vrij. Ik voel snel wat er speelt in jouw lichaam en wat jouw lichaam je nu daadwerkelijk wilt vertellen. 

Deze sessie duurt 1 uur. Sessies kunnen zowel online via zoom als face to face plaatsvinden. Face tot face vinden de sessies plaats op een rustige locatie in Zuid-Limburg. 

Jouw investering bedraagt: €111,-

Wil je hiervoor een afspraak maken? Stuur mij dan een bericht en ik neem contact met je op.

Of stuur een mail of whatsApp naar:
info@kellyvandeelen.nl 

06-20416274

Voel je welkom!

Liefs Kelly