Achter de schermen van Trauma en groei gaan hand in hand.

Niks is wat het lijkt…

Vol goede moed begon ik aan de lancering van trauma en groei gaan hand in hand. Het voelde voor mij dat eindelijk alles op de plaats ging vallen na een zwaar helingsproces. Niks was minder waar.

In diezelfde periode werd mijn ernstig zieke moeder tot 2x toe opgenomen in het ziekenhuis waarin ze bijna het leven verloor. Dit liet me het verlies van mijn moeder voelen en aankijken en ik verloor in eerste instantie de ziektewet. Dit voelde totaal oneerlijk juist omdat ik volledig in mijn helingsproces zat. Het verliezen van de ziektewet bracht mij bij mijn beschadiging, de pijn van het onrecht wat mij was aangedaan, de prijs die ik betaald heb, het gevoel hebben gestraft te worden voor iets waar ik niks aan kon doen. Toch voelde ik dat ik de ziektewet moest loslaten en dat alles goed zou komen.

In de liefde liep het ook niet zoals ik het verwacht had en moest ik juist loslaten. Ik keek het verlies aan en weer werd ik geopend in een diepere laag van het sexueel misbruik. De verliezen voelen voor mijn gevoel was nodig om tot die diepste laag te komen en zo volledig bij mezelf te komen.

Het kindsdeel in mij kon eindelijk volledig uit de shock komen. Die intense situaties waren nodig omdat ze mij beschermde tegen de diepere laag, door de pijn aan te kijken van de intensiteit, het onrecht, de oneerlijkheid, de hulpeloosheid en machteloosheid en dus ook de bescherming los te laten kwam ik bij mezelf en kon eindelijk alles op de plaats vallen zodat het ook werkelijk goed was voor mij.

Kortom het moment dat ik er klaar voor was om trauma en groei gaan hand in hand te kunnen ontvangen, was ook het moment dat ik het bijna in de prullenbak wilde gooien bij wijze van spreken.

Het leerde mij wat manifesteren nu écht is en hoe het manifestatie proces werkt. Manifesteren is niet een paar keer positief denken aan iets en het is er…

Manifesteren is een proces, waarin je kiest voor jouw grotere verlangens, waarin je laat ontstaan wat geboren mag worden en vervolgens ga je jouw proces in om dit ook écht te kunnen ontvangen.

Trauma en groei gaan hand in hand is er écht voor mensen die hun helingsproces en/of traumaverwerkingsproces aan willen gaan en het leven willen leven zoals het voor hun bedoeld is. Juist doordat je jouw groei aangaat laat je vanzelf los wat je mag gaan loslaten. Dit kan eng, spannend en onveilig voelen, terwijl de ironie vaak is dat de situatie waar je in zit vaak onveiliger is, aangezien dit vaak een schijnveiligheid is. Het proces is met momenten intens maar je zal ontdekken dat alles gericht is op jouw groei en jouw hoogste doel. Een leven afgestemd op jouw hoogste goed, een leven wat klopt en goed is voor jou.

Het belangrijkste is dat je gaat zien dat JIJ een keuze hebt en dat jij beslist. Je mag echt kiezen hiervoor. Dat is de eerste stap, ervoor kiezen. De tweede stap is het proces aangaan en beginnen te lopen op jouw unieke weg. De derde stap is jouw leven gaan ontvangen, het leven ontvangen waar jezelf voor gekozen hebt en naar toe gewerkt heb om het te kunnen ontvangen.

Wil jij de liefde van je leven manifesteren?
Het werk doen waar je van droomt?
Het leven leven zoals het voor jou bedoeld is?
Dat kan allemaal, ook voor jou!

Ben jij klaar om te kiezen hiervoor en wil je jouw unieke weg gaan lopen en ontvangen wat al van jou is? Dan is mijn traject: Trauma en groei gaan hand in hand het traject voor jou.

Voel je JA of wil je meer weten, plan dan een persoonlijke call met mij in en we kijken samen naar de mogelijkheden die passen bij jou. De eerste investering in jezelf om te zien of ik de juiste persoon voor jou ben, is alleen jouw tijd.

Of stuur een mail of whatsApp naar:

info@kellyvandeelen.nl
06-20416274

Voel je welkom!

Liefs Kelly