16 weekse, 1-op-1 programma:
Life will never be the same als jij JA zegt tegen jezelf.

Durf jij het leven te leven zoals jij het wilt en ook zo voor jou bedoeld is? Een leven afgestemd op jouw volledige potentie, in lijn met wie jij werkelijk bent én wat jij werkelijk wilt.

Durf jij in jezelf te vertrouwen en weg te stappen van alles wat niet goed voor jou is en jezelf de ruimte geven voor wat wel goed voor jou is?

We blijven vaak hangen in het oude, omdat we niet weten hoe het anders kan. Een leven gebaseerd op oude patronen, overtuigingen en blokkades.

Het kan zo veel makkelijker en anders, als je hier ook daadwerkelijk voor durft te kiezen, jouw oude patronen en overtuigingen los gaat laten en jouw blokkades hierop gaat helen. Je gaat jouw waarheid voelen en hiernaar handelen en je gaat voelen wat jij écht wilt en durft hier ook voor te kiezen.

Op welk gebied van jouw leven jij ook aan de slag gaat met jezelf, daar waar jij jouw proces aangaat en jouw blokkades gaat helen, groei je vervolgens naar het leven, relatie’s of werk wat jij écht wilt, wat volledig past bij jou en goed is voor jou.

Jarenlang stond mijn leven in het teken van aanpassen, pleasen, overleven, hard werken en voor alles en iedereen beschikbaar zijn. Ik vond het doodnormaal om aan de verwachtingen te voldoen van de wereld om mij heen. Het woordje “nee” kwam niet of amper in mijn woordenlijst voor. Ik hield alle ballen in de lucht, ik was goed bezig voor anderen maar alles behalve voor mezelf.

Hoe anders is mijn leven nu…

Ik leef mijn leven zoals ik het wil én past bij mij, in mijn ritme, op een manier die goed is voor mij. Ik ervaar de rust en de ruimte om te doen wat ik wil en kan mezelf geven wat ik nodig heb. Ik durf voor mezelf te staan, keuzes te maken die goed voor mij zijn, mijn waarheid te voelen en ernaar te leven.

Dit kan allemaal, ook voor jou!

Alles wat ik teach en de tools waar ik mee werk, heb ik zelf doorvoeld en doorleeft en in mijn eigen leven neergezet.

Ik voel snel waarom jij doet wat je doet, wat de diepere beweeg redenen zijn en doorzie de onderliggende patronen. Waar jij jezelf vertelt wat er niet mogelijk is, leer ik jou wat er wél mogelijk is en hóe jij dit kunt bereiken. Ik voel de verdieping die jij in mag gaan, de stappen die jij mag gaan zetten en ik zie jouw potentie.

Jouw lichaam is dé tool om het leven te creëren wat jij wilt! 

Het zit allemaal in jou, als je de blokkades gaat helen in je lichaam, ervaar je ruimte, die je kunt gaan inzetten om het leven te creëren jij wilt!

Je hoeft niet jarenlang bezig te zijn met veranderingen die niet tot het gewenste resultaat voor jou leiden. Je mag de stappen zetten, die kloppen bij jouw groei, verdieping en proces. Op een afgestemde manier voor jou, waardoor jij weer verder kunt en komt waar jij wilt komen.

Ik leer jou mijn tools en hoe jij dit het beste voor jezelf kunt inzetten. Zodat jij als vanzelf gaat aantrekken wat écht voor jou bedoeld is en jij jouw leven kunt gaan creëren én ontvangen.

Echt JA zeggen tegen jezelf, jezelf zijn en kiezen voor wat goed voelt voor jou, is niet altijd even makkelijk en toch als jij écht JA durft te zeggen tegen jezelf, all the way… Dan gaat alles voor jou veranderen.

Je weet diep van binnen wel dat het anders kan, maar hoe dan?
Dat ga ik je leren.

Ook voor jou heeft het universum haar eigen plan. Je ontvangt de juiste handvaten en tools om hier je weg in te vinden, hoe het werkt voor jou en wat het leven wilt voor jou. Je leert het grote geheel te zien.

Wil jij écht:

 • Jezelf en jouw leven op de 1e plaats zetten?
 • Jouw eigen ontwikkeling voorrang geven?
 • Stappen zetten in de juiste richting voor jou?
 • Jezelf leren openstellen voor de leiding van het universum en de tekens/signalen op jouw pad herkennen en hiernaar handelen?

Life will never be the same als jij JA zegt tegen jezelf, is het programma voor jou als jij:

 • Klaar bent om voor jezelf te kiezen en JA te zeggen tegen jezelf.
 • Keuzes wilt maken uit liefde voor jezelf met vertrouwen in jezelf.
 • De regie over jouw eigen leven in handen wilt nemen.
 • Keuzes wilt maken die goed zijn voor jou én afgestemd op jou unieke pad.
 • Jouw leven wilt leven zoals het voor jou bedoeld is.

Ik begeleid en leer jou:

 • Om dé juiste keuzes voor jezelf te maken én hier ook voor te durven staan.
 • Om jouw eigen waarheid te voelen én hiernaar te handelen.
 • Om te doen wat goed voelt voor jou, op je gevoel te vertrouwen en hier ook naar te handelen.
 • De juiste stappen te zetten en daarbij leer je focus te houden op jezelf.
 • De actie te ondernemen naar de buitenwereld die klopt bij jouw proces.
 • Om jouw energie te volgen en te voelen waar ze voor ingezet wilt worden.

We gaan 16 weken intensief samenwerken, zodat je ook écht de juiste stappen gaat zetten voor jou. Je ontvangt dé juiste tools om jouw unieke weg te ontdekken. We gaan jouw blokkades helen en transformeren en loslaten wat jou niet meer dient, zodat jij JOUW leven kunt ontvangen. In deze 16 weken ben ik er volledig voor jou en ontvang je de begeleiding die je nodig hebt in jouw persoonlijke proces. 

Zodat jij ook écht:

 • De veiligheid en kracht in jezelf voelt zodat je met meer gemak ook echt voor jezelf kiest.
 • Trouw aan jezelf blijft; ongeacht de situatie.
 • Als vanzelf gaat aantrekken wat écht voor jou bedoeld is.
 • Jij jouw leven kunt gaan creëren én ontvangen.

Jouw investering bedraagt: € 1695,- (mag in termijnen betaald worden).

Er vinden 12 intensieve 1-op-1 coaching sessies plaats, verdeeld over 4 maanden, iedere eerste 3 weken van de maand een 1-op-1 coaching sessie van 1 uur, de laatste week van de maand is een integratie week. 

Sessies kunnen zowel online via zoom (de call wordt voor je opgenomen) als face to face plaatsvinden. Face to face vinden de sessies plaats op een rustige locatie in Zuid-Limburg.

Voel je, JA dit wil ik of wil je meer weten, maak dan een afspraak voor een persoonlijke call.
Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.

Of stuur een mail of whatsApp naar:
info@kellyvandeelen.nl 

06-20416274

Voel je welkom!

Liefs Kelly